Jameson trakteert IFFR op mystery event en cocktails

PERSBERICHT 14 december 2010

Tijdens én na het International Film Festival Rotterdam laat film zich niet beperken tot de bioscoopzaal. Voor de eigenzinnige festivalbezoeker en filmliefhebber organiseren het IFFR en Jameson in 2011 drie exclusieve filmevenementen op niet voor de hand liggende locaties. Het eerste event heeft plaats tijdens het 40e IFFR op donderdag 3 februari 2011 in Rotterdam.

Het Filmfestival Rotterdam en Jameson gaan in 2011 drie bijzondere filmevenementen organiseren. De eerste tijdens IFFR 2011, de tweede rond de zomer en de derde in het najaar. De filmvertoning is tijdens deze events onderdeel van een totaalbeleving op een zeer bijzondere, niet-alledaagse locatie.

De locatie en de inhoud van het mystery event op 3 februari in Rotterdam blijft nog even geheim. Zeker is wel dat het een spraak- en smaakmakende gebeurtenis wordt waarbij de film zelf onderdeel is van de totaalbeleving.

Jameson en het IFFR hebben een overeenkomst gesloten waarin beide partijen zich voornemen om de komende drie jaar samen te werken. De samenwerking omvat zowel de organisatie van events als een facilitair aanbod.
Jameson is tijdens het 40e IFFR, naast het mystery event, ook aanwezig met bars in de Doelen en in de Rotterdamse Schouwburg én met een cocktailuur.Tijdens het festival wordt niet alleen Jameson geschonken, maar ook de dranken in het Pernod Ricard-assortiment plus wijnen van het merk Jacob’s Creek.

(einde persbericht)

Noot aan de redactie, niet voor publicatie:

Persinformatie IFFR:
IFFR Press Office, Bert-Jan Zoet of Nancy van Oorschot
press@filmfestivalrotterdam.com, 010-8909090
Over International Film Festival Rotterdam

With nearly 330,000 admissions and over 2,400 film professionals attending, IFFR is one of the largest audience and industry-driven film festivals in the world, offering a high quality line-up of fiction and documentary feature films, short films, exhibitions, performances, masterclasses and talks.IFFR actively supports new and adventurous filmmaking talent through numerous industry initiatives including co-production market CineMart, the Reality Check conference, the BoostNL initiative, the Hubert Bals Fund and Rotterdam Lab. IFFR's 49th edition takes place from Wednesday 22 January to Sunday 2 February 2020. More information can be found at IFFR.com.

berichten